Cautare:
skapromotion

Personalizare Obiecte


Comenzi telefonice
0721.669.920Banner1 Banner3 Banner4 Banner2

Servicii


Produse


CATALOAGEpartener partener partener partener partener partener partener partener
Tipar digital - offset


Realizam Rapid Materiale
Tipografice de Calitate Superioara


 AFISE dimensiunile afiselor pot fi maxim A2. Hartia folosita poate fi lucioasa sau mata, iar greutatea poate varia in functie de preferintele clientului de la 90 la 300g/mp. Pentru tiraje mici sau formate mai mari este recomandat printul digital. 

CALENDARE
– calendarele de perete sau de birou sunt un suport excellent de promovare având în vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Realizăm calendare cu design deosebit şi finisaje excelente pentru a va ajuta sa va impresionati clientii.

CATALOAGE - putem realiza o gama completa de cataloage, brosate sau capsate, folosind o gama variata de hartie, de la cea uzuala lucioasa sau mata pana la variantele de hartii speciale, colorate in masa, texturate, cu incluziuni sau filigran. Cromatica este diversa iar finisarile pot fi complexe cu plastifieri lucioase/mate, cu lacuiri UV totale sau selective iar pentru efecte speciale lacul poate avea structura mata, de nisip, cu incluziuni etc. 

BROSURI - se pot tipari pe mai multe tipuri de hartie. Copertile pot fi subtiri de 90 g/mp sau groase, de pana la 300 g/mp, din hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata). Paginile se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata) cu un gramaj cuprins între 60 g/mp şi 160 g/mp. Acestea sunt caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri dar exista si multe alte optiuni pe care le putem satisface. 


INVITATII, FELICITARI
- se pot tipări pe hartii speciale, pot avea enboss sau geometrie neregulata, pot fi tridimensionale. Creativitatea clientului are toate sansele să devina realitate.

FLYERE
- se pot tipari pe hartie offset, dublu cretata ( lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 90g/mp si 300 g/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 21 cm/10 cm, dar pot fi modificate in functie de solicitarile clientilor. 

PLIANTE
– pot fi realizate pe hartie offset, dublu cretata (lucioasă sau mata), cu greutatea intre 90 g/mp si 300 g/mp, dimensiuni recomandate format inchis 21/10 cm (A4 faltuit in trei) tiparit pe ambele fete cu unul 
sau doua biguri. 


MAPE PREZENTARE
- tehnologia de care dispunem ne permite realizarea unor mape de foarte buna calitate, pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), de la 200 g/mp la 300 g/mp, tiparite fata-verso cu buzunare imprimate sau simple, cu forme elegante.Branduripartener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener partener

Parteneripartener

partener

partener

partener

partener

partener

partener

partener

partener

partener

partener